18 Kasım 2009 Çarşamba

Saç Dökülmesinde SArımsak

Şampuan bu anlamda düzenli tüketilen ve saça uygulanan bir temizlik malzemesinin aynı zamanda saç dökülmesi sorunun da çözüyor olması sebebiyle tedavide daha kalıcı bir yeri vardır. Saç köklerini besleyen ve bu bölgede hipertermi oluşturan sarımsak bileşenleri lokal irritasyonla saçı ve saçlı deriyi güçlendirmekte, foliküllerin ömürlerinin uzatmakta, uzaman süresini hızlandırmakta, zayıf karakteri ve dökülmeye eğimli saç köklerinin saçlı deride tutunma sürelerini arttırmaktadır.

Bağışıklık sistemi ve organizmayı güçlendiren etkisi dolayısıyla bütün bir sisteme yayılan hali uzun vadede saçlara kimyasalların ve özellikle çevre koşullarının vereceği zararı da minimize etmektedir. Calsiyum, beta carotene ve çinkonun saçları besleme konusundaki etkinlikleri uzun yıllardır hekimler tarafından takip edilmektedir. Her üç bileşen de sarımsakta mevcut olup sağladığı çözümlerin önemli yapıtaşlarını teşkil etmektedirler.

Fazla miktarda sarımsak kullanımının sebeb olduğu kükürt alımına sekonder alerjik reaksiyonlar da şampuanın terkibinde kullanılan özel formül sayesinde engellenmiştir. Klasik anlamıyla; İlk kıllanımda var olan foliküllerin ömürlerini uzatan sarımsak, uzun vadede metabolizmada yaptığı olumlu etkiler sebebiyle saçlarda çok uzun sürecek kalite ve kantite artışına sebeb olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder